21 Şubat 2015 Cumartesi

ELMALI MÜZESİ VE SOKAKLARI

Elmalı Antalyanın çok güzel ilçelerinden birisi ..Benim doğduğum ,büyüdüğüm ,okuduğum şirin  memleketim...Elmalıda eski dönemlere ait birçok kazılarda çıkan eserler nihayet kendi müzesinde de sergileniyor..Elmalı sikkeleri,,Semahöyükte çıkan eserler bunlardan bazıları ..






Müzenin bahçesinde de segilenen  eserler var.. 



GELELİM SOKAKLARINA ...Benim memleketim diye söylemiyorum ama Elmalılılar misafir severlikleriyle  de ünlüdür ..Elmalıda görev yapan memur tayin istemez ;))




Oğlum anneannesine ekmek almaya gitmiş geliyor..




Bir başkadır sokakları,yürümek yormaz.. Adım başı bir tanıdık,hoşgeldin  der...HOŞ GELDİNİZ !

6 yorum:

  1. Hoşgeldiniz Sevgili kelebekana.Hatırladınızmı beni..Birkaç yıl aradan sonra tekrar yazmaya başladım şimdide sizi bloglistede görünce hemen geldim...Bende Antalya'dayım haftaya çarşamba günü Antalya'da yaşayan bloggerler brunchta beraber olacak haberiniz varmı bilmiyorum ama..Haber verirseniz seviniirim.

    YanıtlaSil
  2. Adinizi hatirlayamadim ozur.Facede Antalya'da yasayan bloggerler grubu var sizi sordum taniyan olmadi.Ayse Hanim var bir kase lezzet sizde bloglistede gordum oda var..Faceniz varsa bana yazin karsilasir gorusuruz.

    YanıtlaSil
  3. Müzeniz hayırlı olsun. Ne iyi olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir yayın bu tarz bölge, şehir ya da belli bir mekan tanıtımlarını çok seviyorum. İzleyici gadgetiniz görünmese de ben sizin eski takipçilerinizdenim. Bloglara çok fazla giremiyorum ne yazık ki yoğun iş temposundan. Elmalı 'nın kaşar peynirini bizim şehre getirmişlerdi bir markette görüp almıştım. Bayıldım, Tek kelimeyle harikaydı hatta çok ciddiyim ki Kars kaşarının tahtını sarsabilir o derece sevmiştim. Bir kooperatifin çıkarttığı birşeydi uzun süre aradım ama bir daha gelmedi, şimdi ise sokaklarına tanık olmak güzel oldu. Bu güzel ve bilgilendirici yayın için çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  5. Böyle bir müzenin varlığından ilk kez haberim oldu. listeye aldım :)

    YanıtlaSil
  6. Elmalıya hiç gitmedim, ama misavirsever olduklarını gayet iyi biliyorum. Babamın dayısının gelini oralı, ben de yarı Aksekiliyim, ne zaman Aksekiye gitsem orada ise mutlaka yemeğe alır bizi.
    Sevgiler,

    YanıtlaSil

Yorumlarınız çooookkk değerli..!!:))

Bebek Kabin Araba

*-*PİNOKYO BEBEK MAĞAZASI  Pilsan çocuk ürünleri ve markalı bebek arabaları