4 Ocak 2013 Cuma

makinamın ilk resimleri ..





şükür kavuşturana.. eşimin bana yeni YIL HEDİYESİ  SAMSUNG WB150F ALDI ..Bu resimler ilk çektiklerim ..örtümü devam ettiriyorum ..bordo renkte boyunluk örüyorum ..balkonumdaki güllerim açtı ..yılbaşı çiçeğim biraz tembel ama oda açacak ..kitabım devam ..ee benden bu kadar ..sevgiyle kalın ..

10 yorum:

  1. ooo resimlermi güzel içindekilermi karar veremedim

    YanıtlaSil
  2. Fotoğraf makineniz hayırlı olsun. Nilgün Hanım'a ben de katılıyorum, makine de hoş, bence kareler de..Gül'e Maşallah diyorum.

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim ..güzel yorumlarınız için ..

    YanıtlaSil
  4. Makinanizi gule gule kullanin, yilbasi cicegi aldi cocukluguma goturdu beni, bizdede vardi birtane, kizkardesimle yeni yila girerken basini beklerdik gercekten yeniyildami aciyor diye:)) cocukluk iste:)) Antalya-kemer'de olmaniz ayrica sevindirdi beni. Erkek kardesim kuyumcu orada:) ne guzeldir Kemer heryaz gelirdim bekarken:) gerci bu yazda oradaydim:))) Oooooo ben cosmus anlatiyorum, nasil cektiyseniz beni artik:)))

    YanıtlaSil
  5. fotoğraf makinanızı iyi günlerde kullanın..çok güzel resimler çekmişsiniz..örtünüz rengarenk çok ama çok güzel ellerinize sağlık..bende boyunluk örüyorum şu ara ama ipim ince diye biraz zor ürüyor bakalım kış bitene kadar bitirebilcekmiyim:))bu arada kitabınızı merak ettim bitince yorumunuzu merak ediyorum..:)

    YanıtlaSil
  6. Hayırlı Uğurlu olsun adaşım. Güle güle kullan. Fotoğraflar çok canlı çıkmış. Kimbilir ne güzel el emeklerini fotoğraflayacaksın bununla. Heyecanla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  7. aa balkonda mantarr:)
    bu süper yaa:)

    YanıtlaSil
  8. Şu anda seni Derya baykal'da izliyorum. çooook mutlu oldum. çok hoş görünüyorsun. sevgiler arkadaşım.

    YanıtlaSil
  9. Merhabalar .. Tv de çok güzel görünüyorsunuuzz. Yaptıgınız motif battaniyelere bayıldımm. HAngi markanın yünlerini kullanıyosunuz ?

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel resimler bunlar:)
    Dilerim makinenizle nice nice güzel kareler dondurursunuz.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız çooookkk değerli..!!:))

Bebek Kabin Araba

*-*PİNOKYO BEBEK MAĞAZASI  Pilsan çocuk ürünleri ve markalı bebek arabaları